Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Sv: Elbil test i Aftenposten

Startet av Griffel, tirsdag 23. oktober 2007, klokken 08:44

« forrige - neste »

Griffel

http://www.dod.mil/ddre/prize/rules_doc.html

$1000.000 å vinne fra USA's forsvarsdepartement for et bærbart elsystem som kan levere 20W i 96 timer (1920 Whr) og veie under 4kg. Ikke bare for bruk i krig, men også kommersielt  for  friluftsaktiviteter, camping, vandreturer etc. Det skal ikke være basert på primærbatterier.

Et lite problem kan være at en må være USA borger for å delta. Eller medlem av et team hvor teamleder er USA borger. Så har du en god ide, team opp med en Amerikaner, selv om $ ikke er hva den var så blir det jo litt selv om en må dele med noen.

Selv om det ikke er så så veldig interessant i Elbil sammenheng kan det jo komme noen ganske interessante akkumulatorløsninger ut av dette. ::)
Hyundai Ionic.
Tidliger mange år i PSA klasiker.

Goffy


© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA