Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Sv: Spenningsforskjell mellom kassene på P106

Startet av Ken, lørdag 11. oktober 2008, klokken 16:08

« forrige - neste »

Ken

Jeg fikk en heftig dokument i posten i det siste som er en utredning til rushtidsavgift her i Kristiansand. Har vi krav for fritak som elbilister? Meningen er å tvinger flere til å bruke kollektiv transport og få bedre flyt på veiene. Vi kan dokumenterer at vi er mindre forurensende enn busser men kan privat elbilbruk føre til mindre kø i rushtider?

Dokumentet kan lastes ned på www.atp-prosjektet.no og bla ned til [Rushtids-utredningen ut på høring] 95 sider.

Vi har  mulighet til å komme med innspill innen 20 0ktober.

Like greit å kjøre diskusjonen her. Vær så god.

Etter å ha søkt i den elektronisk utgave finner jeg ingen referanse til elbiler. Jeg har sendt en Epost til de som skrev rapporten og bedt om en forklaring.
Kristiansand. Think City  105K 2001. Kjørt i to år. Ex Postens Think, 50K. Tidligere styreleder for Agder Elbilforening. Den ble til en lokallag av den Nasjonal Elbilforeningen hvor jeg har hatt forskellige verv. Kjøre 1. gen Leaf nå.

Lars C. Krogenæs

Elbiler slipper å betale evt. rushtidsavgifter.

Se ogsåVegvesenets Håndbok 199: Takstretningslinjer for bompengeprosjekter, som
ligger til grunn for alle bompengeprosjekter i Norge
, for den som er spessiellt interessert. (Untatt er Svinesund grunnet spessiell avtale med Svenskene på dette prosjektet).

Lars
Jobber med hjemmelading hos Circle K.

Den elektriske automobil vil seire
Mars 2017: Leaf 30 kwt
2013-2016: Mitsubishi imiev
2007-2012: Citroen Saxo el
2007: Kewet med NiCd batterier
1996-1998: Utleie av Pivco, Statoil Fornebu

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA