Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Sv: Sånn kan du legge inn nye hurtigladere i NAV-systemet på e-GOLF

Startet av sandstrand, søndag 29. januar 2017, klokken 17:10

« forrige - neste »

sandstrand

Siterer direkte fra Nordlys+ artikkel:

Sitat- To av laderne er hurtigladestasjoner som har kommet på plass gjennom et samarbeid mellom Troms og Finnmark Elbil forening, Fortum og Avinor.
Disse er plassert til høyre for terminalen, like før parkeringsområde P5, og man behøver altså ikke kjøre inn på parkeringsplassene til Avinor for å finne dem.

I tillegg til hurtigladestasjonene har Avinor satt opp fire ordinære ladepunkter på parkeringen under tak i P2, og to ladepunkter oppe på P3 like utenfor terminalen.
Alle typer lading forutsetter at kunden har med egen ladeledning.

Artikkel her (Nordlys pluss kreves)

Laderne er levert av Fortrum så trenger vel kanskje appen dems også nå.
Passer perfekt da Statoil Breivika sin lader har vært litt hipp som happ mot e-golfene i det siste. (Har tatt dette opp med Sulland flere ganger..)
18/12/15 -> Nightblue e-golf / 2016 / prod uke 48

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA