Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Citrusen

#16
Takker for opplæring ang bilder
#17
Min landa i fra 45% til 70%, når jeg kom ut på morran var det ikke liv. Fant ut at det var for lite kjølevann på ekspansjonstanken til høyre. Fylte den opp og den ladet som normalt.  Er den noen som har bilde eller skisse hvordan den kjølesløyfa går?
#18


Tok ikke lang tid å finne fylleutstyr

Trefta til fruen, slangestubber og motorsagfila til å dytte ned stopperen..

Mangla ca 5 liter vann.
#19
Har noen prøvd om de programa kan kjøres med Linux?
#21
https://www.facebook.com/karl.flatland/posts/10154289271166968

Hva er de forskjellige merkingene her? Må fylle batterivann men har lang veg til service så må gjøre dette hjemme. Kjøpte en Citroen Saxo for noen dager siden og der lyser batterivann.

Har nå ladet den opp og fant disse slangene, men vet ikke hva det betyr.

Har kjøpt batterivann og må vel lage en overgang så jeg får tømme vannet inn, hvor skal vannet komme ut når batteriene er fulle?

Og er det noe annet jeg før tenke/huske på?© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA