Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - electricaid

#1
Kl 16:30
#2
Ahhhh hun stiller opp på nettmøte på VG.no http://tpn.vg.no/intervju/index.php?Inr=1894

Fyr løs ! =)
#3
Pennen min er klar menneh.. hvor finner man artikkelen man skal være forbannet over =)
#4
"Nye" TH!NK City produsert fra 2008 - 2012 / Sv: Think Mediestunt
søndag 19. april 2009, klokken 13:30
Ja kommentarfeltet på ABG er ganske fasinerende. Men det har mer med personen som vi har utfordret å gjøre en med bilen =) Artig å se at man kan lokke ut de konservative demonene i den tilsynelatene grønne crowden på ABG =)

Slik sett har strategien funket ganske fint. Å utnytte en kontroveriel figur for å få blest. Det har vært liknenede blest på mange andre blogger også men vi har ikke klart å penetrere noen tradisjonelle kanaler enda dessverre

Richard
#5
Her har dere de første fruktene av vår etterlysning:

http://electricaid.ning.com/profiles/blogs/electricaidorg-is-challenging

http://www.autobloggreen.com/2009/04/15/bill-oreilly-challenged-by-electric-aid-to-sign-up-for-an-elect/

Jeg vet ikke om personen som stilte sin Think til disposisjon ønsker å være anonym eller ikke men takk skal du ha =)
#6
SitatForeslår at admin stenger denne tråden nå (eller enda bedre: at deltakerne skjerper seg) før vi når samme nivå som diskusjonstrådene på db.no og liknende. 

Hear hear =) Det var rett før jeg lot meg friste ut på glattisen her men jeg skal la være =)
#7
Da er vi i boks. Sjekk innom inn etter påsken en gang  =)
#8
"Nye" TH!NK City produsert fra 2008 - 2012 / Sv: Think Mediestunt
tirsdag 07. april 2009, klokken 19:50
Vi har nå fått fatt i personen som er over 1.95. Nå trenger vi kun at en av dem som eier en ny Think City kan møte opp i 30 min i oslo området et sted. Min personlige preferanse er Rød men her skal man ikke være kresen =)

Jeg vil ikke si hva vi har tenkt til å gjøre her i offentligheten men ta kontakt for mer info om du vil hjelpe til ! =)
#9
"Nye" TH!NK City produsert fra 2008 - 2012 / Think Mediestunt
tirsdag 07. april 2009, klokken 11:07
Heisann

Vi driver og pønsker i stand et lite mediestunt på electricaid.org rettet mot Think. Det er foreløbig kun en ung tanke som vi ikke kan si så mye om, men det vil kreve at vi får tak i en bil samt en person som er 1.95 høy eller mer. Er det noen eiere her av den nye Think City som matcher denne beskrivelsen ?

#10
"Nye" TH!NK City produsert fra 2008 - 2012 / Sv: Ladekostnader
tirsdag 07. april 2009, klokken 11:03
Ettersom bilen bruker et helt vanlig 10A eller 16A stikk, kan du enkelt ta turen til Clas Ohlson og kjøpe deg et wattmeter til et par hundrelapper for å få en nøyaktig måling. Dvs om det ikke er noen andre her som allerede har gjort det da.
#11
Ja ! :)

Spesielt nå som vi har satt opp en interesseliste på sidene http://electricaid.ning.com/page/get-me-a-thnk
Det vil sikkert komme mange påmeldte inn i dagene som kommer. Desto fler som har bilen idag som er der (I think gruppen) Desto bedre ettersom folk sikkert er nysgjerrige på hvordan bilen føles
#14
Andre Elbiler / Sv: Missinformasjon fra VG.no om Ampera/Volt
søndag 01. mars 2009, klokken 15:02
Jo jeg forstår argumentasjonen eller pitchen om en vil.

Syns uansett det er skittent eller spekulativ markedsføring på det beste. Igjen vil jeg si at jeg ikke har noe imot hybrider, men kall det da for en. Det blir som å kalle danskefergen SuperSpeed eller Queen Mary II for en elbåt =)

http://en.wikipedia.org/wiki/Queen_Mary_2
http://en.wikipedia.org/wiki/MS_Superspeed_1


Ellers lurer jeg på tallene. Taper man ikke energi her? I en paralellhybrid får man jo den mekaniske forbrenningsenergien rett ut på hjulene. Her må den jo først konverteres til elektrisitet. Jeg viste ikke om reglementet på 5 liters tank. Godt å høre.
#15
Andre Elbiler / Sv: Missinformasjon fra VG.no om Ampera/Volt
søndag 01. mars 2009, klokken 14:06
Jeg ringte nettopp vg. Kom bare til en søndagsvakt men han ver enig i min argumentasjon og skulle ta det videre til journalisten. Løft opp røret alle sammen om dere har et minutt og avse på en Søndag =)
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA