Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - cibietici

#1
Tidlige: Buddy / Kewet / Kewet Buddy til salg
mandag 30. oktober 2017, klokken 21:19
jeg vurdere å selge min Kewet buddy 2006 batteri har en rekkevide til 30-35 km. men car controller virker ikke som det skulle. Zivan er i orden men car controller gir feil melding, jeg orker ikke å reparere. derfor bilen er en reparasjon objekt ellers kan brukes som reserve deler. den har 2 sett dekk, vinter og sommer i godt stand. Noen interessert?
#2
Hei , takk for svar, det kanskje stemmer som du sier, jeg fikk oppladet til 72,3V i totalt (målet bak på inngang  av zivan). Da hadde jeg nullstill carcontroller men etterhvert merket at kraft var ikke nok som før. Zivan begynte å pipe igjen, ved å koble i lading. jeg skal starte prosessen igjen for å se om det er noe feil med batteri eller carcontroller. jeg skal oppdatere!  :+1:
#3
Takk for tilbakemelding. Så det ligger enda mere sikringer i tilleg til de som ligger foran passasjersetet. Alle disse sikringer er ok. Jeg skal demontere dashboard for å se om det er enda flere ved carcontroller. Tror du at det er lurt å resette likevel batteri status? Når jeg gi gass de tre eco-led  lyser bare til orange aldri til rødt. Det må være noe som skjer i CC nivå....
#4
Hei, jeg har samme problemet , etter at jeg har ladet alle batterier en og en (batterier var flat etter vinter og Zivan gikk i safe modus), bilen starter og lader men etter hvert ved å gi gass det skjer ikke noe. Sikringer ser godt ut. Hvilken børster var sliten hos deg?
#5
Prosessen er ferdig jeg har ladet alle batterier til omtrent 12 volt inkludert den lille batteri under Zivan. koblet tilbake Zivan og nå lader og viser at 100% på dashboard. Jeg provde å kjøre Buddy men mister kraft nester med en gang. jeg klarer å kjøre noen meter og det skjer ikke noe mer ved å gi gass. Alle sikringer ser godt ut. Trenger bilen en reset via cc car controller? noe idéer?
#6
hei takk for svarer! jeg begynte å lade en etter hverandre, alle 6 batterier (Odyssey batterier), koblet fra hverandre. De var ikke tømt på like nivå, noen er helt flat: 0.3 volt osv. Det lønne seg å set i parallet en vannlig batteri om det er for lav strøm nivå, om batterilader finner ikke motstand strøm for å lade, gir feil signal at batteri er ikke koblet. Det tar lang tid men det virker bra, ihvertfall med de 4 batteri som er foran, de to bak sliter jeg litt mer med, er det på grunn at disse to er koblet direkte til Zirvan? og som du sier er bedre å koble fra(kabel under seter?). Jeg har satt på lading i går kveld igjen de to batterier bak, om det skjer ikke så mye, da skal jeg begynne å demontere seter. Jeg skal oppdatere i morgen!
#7
Takk! jeg kjøpt på biltema en vanlig 12 volt 15 A batterilader med booster. Jeg skal begynner med å lade sakte 12 V 6A . Det blir langt prosess fra hva jeg har forstått. Jeg skal oppdatere resultater.
#8
Hei, jeg er ikke ekspert ,jeg brukt elbil bare to år. batteri til min buddy er desverre helt tømt. Når jeg setter på lader Zirvan piper og blinker en rød lys. Hva jeg forstått ved å lese andre innleger er at jeg skulle lade lang tid med lavspenning og Ampere . Men hvordan gjøre det er ikke klar for meg. Takk for hjelpen!
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA