Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - TM

#1
Zoe / Sv: Zoe: for og imot
onsdag 01. november 2017, klokken 21:24
 :-1-:
Avhengig av Zaptec lader til 20.000 kr eller trafo for å lade fra 230V IT nett (som er det medt vanlige i boliger)
Ikke støtte for DC hurtiglading (50 kW)
Dårlig hovedlys (halogen, mangler lyktespyler)
Ikke delbart baksete
Mangler høyderegulerbare forseter ? (mulig dette er endret i ny modell)
Svak motor i forhold til konkurrentene (men helt OK for de fleste)

:+1:
Stort bagasjerom#2
Nissan skriver jo 378 km NEDC. De lover på ingen måte oppunder 40 mil i praktisk rekkevidde. På grunn av varmepumpe blir nok tapet i rekkevidde ved bruk av varmeapparat være mindre enn for Ampera-e. Når det lanseres 64 kWh versjon av Leaf som har en opplevd høyere byggekvalitet enn Ampera-e, så blir de nok en klar markedsleder. Dette er OT, men klartr ikke å la være å kommentere forrige innlegg  ;)
#3
Twizy / Sv: Fått pristilbud, men hva er normalt?
søndag 29. oktober 2017, klokken 10:05
Salg reg. omkosninger er en måte å få ektra fortjeneste på ved at kunden skal tro at det er en lovpålagt avgift. Det er mange forhandlere som prøver med dette flr bilsalg også. Som regel lett å forhandle bort ved å insistere på å registrere den selv.
#4
Sitat fra: Stikkkontakt på lørdag 28. oktober 2017, klokken 17:49
Er det noen indikasjoner på produksjonstakten på direkte konkurrenter som Kona og Leaf i 2018? Vil det bli slik at man får de "på dagen"?
Det blir neppe noen 64 kwh biler å få kjøpt på dagen før tidligst i 2019. Det blir neppe stor produksjon i 2018, og ventelisten på Kona er allerede lang.
Det er også usikkert når Leaf vil komme med stort batteri. Det ryktes at det blir først i desember 2018.
#5
e-Golf / Sv: Turanza T001
søndag 29. oktober 2017, klokken 06:20
Sitat fra: Mobileum på søndag 29. oktober 2017, klokken 00:19
Skulle ikke dette vært postet i Leaf-seksjonen?
Det er jo et spørsmål om hvordan e-Golf kundene er fornøyd med Turanza dekkene som leveres standard til nye e-Golf. Det er neppe noe i Leaf forum som kan svare på det.
Har ikke så mye sammenlikningsgrunnlag, men har ikke noe å klage på kjøreegenskapene til e-Golf. Leaf veier vel omtrent det samme, så jeg ville ikke være bekymret for å bruke de. Det er litt hjulstøy på grov asfalt, men tror ikke støyen er unormalt høy.
#6
Zoe / Sv: Pris på ny bil?
lørdag 28. oktober 2017, klokken 16:41
Sitat fra: HCO på fredag 20. oktober 2017, klokken 14:16
På kampanjen som kjøres nå får man 20.000 i rabatt uansett, og 25.000 om man samtidig skroter en bil.
Renault har nesten alltid kampanje, så de beveger seg en hårsbredd fra ulovlig markedsføring. I den siste kampanjen får man 25.000 for å levere inn bruktbilen sin, men leser man det med liten skrift så får i realiteten man bare 5000 kr. Det er vel klart villedende markedsføring.
Bilen har en konkurransedyktig pris under kampanjer, men jeg ville aldri kjøpe bil igjen av en leverandør med så tvilsom markedsføring.
#7
e-Golf / Sv: Ladekladd, garanti?
lørdag 28. oktober 2017, klokken 14:07
Sitat fra: Kjellsea på lørdag 28. oktober 2017, klokken 11:33
Noen som har fått ny lader på garanti. Min blinker bare rødt på kladd når den ikke er koblet til bil
Det er 5 års garanti på laderen hvis bilen er kjøpt ny i Norge. Hvis den går i stykker og det ikke skyldes feilbruk, så skal det naturligvis dekkes av garantien.
#8
Det er nok ikke avgjørende om man kan trekke seg kostnadsfritt fra avtalen. Dersom leverandøren ikke oppfyller kontrakten vil man kunne kreve en kompensasjon for sitt økonomiske tap. Men det som nok er helt avgjørende at det er gitt konkrete opplysninger om leveringstid. Dersom det står at leveringstid er usikker, så har man nok ingen rettigheter bortsett fra retten til å trekke seg fra kontrakten.
#9
Hyundai KONA / Sv: Bestilling av Kona
lørdag 28. oktober 2017, klokken 08:04
Hva står det her egentlig ? Er ikke så god i tysk, men dette er hva Google oversetter det til:

I juni neste år begynner selv den første elektriske stasjonen i klassen i Kona. 390 kilometer realistisk rekkevidde, på forespørsel også allhjulsdrift og ingen tap av plass lover produsenten. Og i desember følger det sterkere LG-batteriet med 500 kilometer reserve

390 km realistisk rekkevidde kan man da bare få med 64 kW batteri. Tror heller ikke de vil oppnå 390 km NEDC med 40 kw med karosseriformen til KONA, men det er jo ikke «realistisk» rekkevidde. Firehjulsdrift er vel ikke lovet ennå, så denne informasjonen gjorde iallefall ikke meg klokere  ;)
#10
Audi e-tron / Sv: Reservasjon av Audi e-tron
fredag 27. oktober 2017, klokken 19:01
He,he..du rykker nok fram til nr 500 innen de åpner for bestilling  ;)
#11
Hyundai KONA / Sv: Nytt om Hyundai KONA
fredag 27. oktober 2017, klokken 18:59
At den skal bli en flopp ser jeg som helt urealistisk. At det blir lang leveringstid etterhvert, det tror jeg også er rimelig sikkert. Hyundai har hittil ikke imponert når det gjelder forutsigbar leveringstid.
#12
e-Golf / Sv: Bestille sikkerhetspakke?
fredag 27. oktober 2017, klokken 17:33
Den koster jo bare 2400 kr i kombinasjon med dynamiske frontlys. Bare blindsonevarsling og trafikk-skilt gjenkjenning er vel verd prisen. Er rimelig sikker på at du får tilbake det disse pakkene når du selger bilen.
#13
Temaet er vel tilstrekkelig belyst nå, så jeg synes det er på høy tid å lukke tråden. Hvis alle får storkunderabatt vil prisen måtte settes opp, og da er det vel ingen fordel med rabatt. Dessuten leses dette forum i like stor grad av folk som allerede har bestilt bil uten slike avtaler. Da er det kanskje ikke så gøy å lese om folk som skryter av hvor stor rabatt de har fått.
#14
e-Golf / Sv: Car Net nede? Melding om feil passord.
fredag 27. oktober 2017, klokken 17:07
Kan ikke si jeg er imponert over den løsningen VW tilbyr i 2017.
Elendig funksjonalitet og ustabil tilgang. Det ser ikke ut som om VW har forbedret løsningen tross knusende kritikk i flere år. Jeg fikk ikke logget inn på wolkswagen-car-net.com heller. Da fikk jeg også beskjed om at jeg oppga feil passord. Men da jeg forsøkte å definere nytt passord, fikk jeg en feilmelding om at oppgaven ikke kunne utføres. Det ville vært mye bedre om de hadde informert om at systemet var ute av drift  :o.
#15
Hyundai KONA / Sv: Bestilling av Kona
fredag 27. oktober 2017, klokken 16:12
@stromifokus sine prognoser tar utgangspunkt i at det blir produsert 18600 Kona EV i 2018. Det er nok altfor optimistisk siden produksjonen neppe starter i januar. Men med den posisjonen elbiler har i Norge, så tror jeg nok det er en mulighet for at også Hyundai prioriterer Norge.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA